Kiviti - Actividades extraescolares por horas

La Nau Taller


“A dibuixar, a pintar i a construir se n’aprèn”.

La Nau és una escola taller, un espai emblemàtic dedicat a l’ensenyament de les Arts Plàstiques des de fa més de 15 anys. En un antic taller reformat, envoltat d’un jardí modernista fem classes per nens i joves, envoltats de tranquil·litat i d’una atmosfera que inspira, desperta la creativitat i indueix a la concentració. Fem classes i cursos en diferents horaris de dibuix, pintura, còmic, figura humana, mosaic, aquarel·la, paper maixé, fang, stop motion, pop up...

La nostra feina és seduir, estimular, potenciar l’atenció i l’admiració per la bellesa. Acompanyem a cada u en el seu procés individual atenent a les singularitats i inquietuds en cada cas. Els grups son personalitzats i petits i el nostre equip està format per professionals especialitzats en l’art i la pedagogia.

Veniu quan vulgueu i deixeu-vos tocar per l'art! Amb una classe ja podreu olorar el nostre projecte.


Dibuix i Pintura
Dues hores de dibuix i pintura

  • Calendari escolar
  • De 5 a 16 anys
  • De 17:00h a 19:00, dia de la setmana a concretar amb el centre

Una classe de dues hores de durada, ja que la ment necessita una estona per calmar i perquè tot el procés creatiu que realitzem a cada classe necessita d'un temps de maduració. Les tècniques són diverses i dependrà del dia que triï per venir. Deixeu-vos sorprendre, no és tan important la tècnica com l'experiència de descobrir i de gaudir del progrés de l'aprenentatge, perquè com diem a la Nau: A dibuixar, pintar i construir s'aprèn.
La Nau Taller
C/ Peris i Mencheta, 23
08032 Barcelona